STIGENDE EFTERSPØRGSEL PÅ MODULBYGGERI I SVERIGE

STIGENDE EFTERSPØRGSEL PÅ MODULBYGGERI I SVERIGE

BM Byggeindustris svenske samarbejdspartner forventer øget interesse og stigende salg af Hobro-virksomhedens modulbyggerier i Sverige.

  • Der er som sådan ikke decideret boligmangel i Stockholm, men vi oplever en voksende mangel på kvalitetsboliger, som den almindelige stockholmer har råd til at bo i. Ordene kommer fra svenske MA Living & Partners’ Urban Sidh. MA Living & Partners samarbejder med BM Byggeindustri om at sælge og bygge Hobro-virksomhedens præfabrikerede modulbyggerier i stor-Stockholm.

Får travlt med at tilfredsstille behovet

Den voksende mangel på boliger til overkommelige priser i Stockholms området gør da også, at MA Living & Partners forventer, at de og BM Byggeindustri går en travl tid i møde.

  • Den stigende mangel på boliger i Stockholm, som almindelige borgere har råd til at bo i gør, at vi forventer en øget efterspørgsel på BM Byggeindustris præfabrikerede modulbyggerier. Modulbyggeriet er et godt kvalitetsprodukt. Man får kvalitet til prisen og BM Byggeindustris høje energistandarder for deres byggerier gør også, at beboerne efterfølgende sidder med billigere varme- og elregninger, forklarer Urban Sidh fra MA Living & Partners.

Store energibesparelser

Urban Sidh vurderer, at BM Byggeindustris energistandarder er cirka 20 % bedre end på et gennemsnitligt svensk byggeri.

  • At det er energivenligt byggeri er måske ikke vores vigtigste salgsargument, men det betyder givet noget for eksempelvis
    boligforeninger, at energibesparelserne kan hjælpe dem med at tilbyde en billigere husleje til deres beboere.

Danske produkter har et godt ry

Samtidigt er BM Byggeindustris danske arkitektur et ”eksotisk” og populært alternativ til traditionelt svensk almenbyggeri.

  • At det er et dansk kvalitetsprodukt, er helt klar et stærkt salgsargument for os. Dansk arkitektur og boligdesign er populært i Sverige, fortæller Urban Sidh.

Levering til tiden fra behagelige danskere

I samarbejdet mellem MA Living & Partners og BM Byggeindustri står svenskerne for salg, projektstyring og eventuel efterfølgende administration af byggeriet. BM Byggeindustri producerer, leverer og opfører modulbyggeriet. Det er et samarbejde, som ifølge Urban Sidh kører på skinner;

  • BM Byggeindustri er professionelle. De leverer og bygger til tiden. Og så sætter de en ære i at sørge for, at der ikke er en finger at sætte på kvaliteten af deres arbejde. Sidst men ikke mindst er de behagelige at omgås. Alt kommunikation og samarbejde med dem foregår altid i en særdeles god tone , fortæller Urban Sidh.