Kajerød

Almenbolig+ Rammeaftale 5. Kajerød, Birkerød.

Bygherre: Furesø Boligselskab v/KAB Byggechef Michael Elgaard, 33631280 

Ansøgers rolle: Totalentreprenør 

Omfang og relevans: 2388m2 opført i 2 etager med intern trappe. Projektet omfatter i alt 25 boliger almene familieboliger og ungdomsboliger i varierende størrelser fra 52 til 104 m2. Som ved de øvrige ramme 5 sager er projektet designet iht. BM’s modulkoncept med en høj gentagelseseffekt. Det færdige byggeri fremstår også med gentagelser, men forskydninger mellem boligerne giver bebyggelsen et spændende udtryk. Med den mørke skifer og partier med varmebehandlet træ, opnår facaderne et eksklusivt udtryk, men det er samtidig robuste og vedligeholdelsesfri materialer. Til projektet blev der også opført et fælleshus. Projektet er opført i lavenergiklasse iht. BR2018 og boligerne opvarmes via en luft til luft varmepumpe.

Entreprisesum:
Kr. 32.400.000 ekskl. moms

Udførelse:
Q2 2019— afsluttet Q3 2020

Anvendelse:
Almene familie boliger i 2 etager

Arkitekt:
Tegnestuen Vandkunsten A/S

Kons:
Tyréns A/S

Ingeniør & Installationer:
DEM A/S