RANUNKELHAVEN MIDDELFART

Bygherre: Civica A/S, Simon Klejs Gren, 63133171 

Ansøgers rolle: Totalentreprenør  

Omfang og relevans: 4400m2 fordelt på 3 etager og 40 almene familieboliger. Projektet består grundliggende af fire modultyper, hvilket er optimalt ift.
til produktionen og gentagelseseffekten. Til trods for dette, kommer det færdige byggeri til fremstå unik og med stor variation i facaderne, skabt via fyldninger ved vinduerne, overdækkede alta-ner og altangange samt skrå  facadepartier mod syd på øverste etage. Projektet bliver certificeret til en DGNB guldmedalje og som ét af de første boligbyggerier i Danmark opnår projektet også en DGNB Hjerte certificering, som garanti for et godt og sundt indeklima.

Entreprisesum: 
Kr. 54.000.000 ekskl. moms 

Udførelse:
2020—Q2 2021 

Anvendelse:
Almene 3 og 4 værelses familie boliger 

Arkitekt:
Skala Arkitekter A/S 

Ingeniør:
Dominia A/S