JOHANNESMARK, HOLBÆK

Projektinformation:

Projektet ved Johannesmark er bygget ind i og tilpasset det omkringliggende, naturskønne område. Boligerne er indrettet med gode, lyse rum med højt til loftet, så man har en god rumfornemmelse. Boligerne er moderne og nordiske at se på med hvidpudsede facader og flotte facadefelter udført med sorte, vandretliggen¬de profilbrædder, der skaber et varieret og spændende udtryk. Boligerne har en tilhørende carport med plads til parkering af to biler og mulighed for en 16Amp 400 volt installation, så man kan tilkøbe en lader til en elbil, da bære¬dygtighed og grøn omstilling er en integreret del af BM Byg-geindustris måde at tænke og bygge på. Der er opsat sort¬malet træhegn mod naboerne, som giver privatliv og passer perfekt til de sorte profilbrædder på boligerne. Havearealet er anlagt med græs, så boligejerne har et flot grønt område tilhørende deres bolig, hvor de selv har frihed til at tilpasse det til deres behov.