BM Byggeindustri siger tillykke med prisen til ONV Arkitekterne & We Do Democracy

BM Byggeindustri siger tillykke med prisen til ONV Arkitekterne & We Do Democracy

BM Byggeindustri siger tillykke med den flotte pris til ONV Arkitekterne & We Do Democracy. Vi er glade for at have været leverandør af modulerne til det koncept prisvinderen har udviklet.

Vi har lavet en film om rejsegildet på Venlig Bolig på Frederiksberg og Søren Rasmussen fortæller om tankerne bag projekter ved minut tal 16.49

 

Talererækken på filmen er: 00.07 – Borgmester Simon Aggesen 03.41 – Boligminister Kaarde Dybvad 07.18 – Formand FFB Laurits Roikum 14.39 – Byggedirektør i KAB Rolf Andersson 16.49 – ONV Arkitekterne Søren Rasmussen
Cover Foto- Søren Rasmussen fortæller om Venlig Bolig projektet til rejsegildet på Frederiksberg

 

Projektudviklingsprisen

ONV Arkitekter og We Do Democracy vinder Projektudviklingsprisen for projektet Venligbolig Plus.

Her afprøver man en ny boligform, der skal skabe både plads og fællesskaber til ældre, singler, udsatte, studerende, lavtlønnede og nye danskere i byen.

-Vinderprojektet skaber fællesskaber til ældre, singler, udsatte, studerende, lavtlønnede og nye danskere og er på samme tid en boligform, hvor der er tænkt bæredygtige løsninger ind. Konceptet er et godt eksempel på, hvordan man skaber billige boliger, som udfylder et behov for mindre, smartere og bedre boligtyper, lyder det i begrundelsen fra juryen.

De to andre finalister var Tækker Group for bydelen Nye i Elev ved Aarhus og AG Gruppen, NREP og Lendager for Ressourcerækkerne på Amager.

Kilde: https://www.licitationen.dk/article/view/685693/de_vandt_arets_building_awards_2019_se_alle_vinderne