JOBOPSLAG – TEGNESTUECHEF MED TEKNISK INDSIGT

JOBOPSLAG – TEGNESTUECHEF MED TEKNISK INDSIGT

En central og alsidig lederrolle

I denne stilling vil du blive chef for tegnestuens dygtige og erfarne medarbejdere. Tegnestuen består af et team på 9 medarbejdere, som primært har baggrund som enten ingeniør eller konstruktør. Du vil ligeledes komme til at indgå i virksomhedens ledergruppe og være med til at udvikle virksomheden.

Udover udførelsen af produktionstegninger i 2D og 3D (AutoCad) for både produktionen men også byggepladsen, arbejder flere af de ansatte med at udvikle og forbedre vores tekniske løsninger.  Du vil blive en central figur i at sikre udvikling i vores produktions-tekniske løsninger og få optimeret på tværs af byggesager. Da vi har mange større totalentrepriser er kommunikation med eksterne og egne rådgivere en væsentlig del af jobbet. I stillingen vil du ligeledes bistå salgs-afdelingen med teknisk granskning samt at koordinere ydelses-beskrivelser mod eksterne rådgivere.

Ledererfaring, overblik og højt drive

Ledelse, samarbejde og koordinering er nøgleord i denne stilling. Din succes i jobbet baseres på tegnestuens perfor­mance, medarbejdernes individuelle udvikling samt udvikling og optimering af tekniske løsninger. Stillingen medfører et stort selvstændigt ansvar og en vekslen fra personaleledelse til analysearbejde i detaljen.

Som leder forstår du at skabe resultater i nært samarbejde med de ansatte. Du går forrest og bevarer overblikket. Du sikrer, at målene er klare, samt at værktøjerne er de bedst mulige. Moderne ledelse, gennemslagskraft og klar tale kommer du længst med. Diplomati og ordenssans er også vigtigt. Du har gode kommunikationsevner og har en evne til at læse de personer du omgås. Du bor i fornuftig køreafstand til Hobro.

Alsidige udfordringer og selvstændigt ansvar

Dette er et spændende og udfordrende job i en produktionsvirksomhed i vækst. Du indgår i en flad organisation med en uhøjtidelig tone og fokus på effektivitet, trivsel og fælles målsætninger. Igennem en engageret indsats og deltagelse i ledergruppen får du rig mulighed for at præge såvel din egen som virksomhedens udvikling.

Al henvendelse vedrørende stillingen rettes til Direktør Tom Mikkelsen på telefon: 20 22 17 44, eller mail tom@bmbyggeindustri.dk

Om os

BM Byggeindustri A/S’ væsentligste aktiviteter omfatter produktion, salg og opførsel af modulbyggeri.

Modulbyggeri går i alt sin enkelthed ud på at bygge rumstore træmoduler. Hos BM Byggeindustri er vi specialiserede i modulbyggeri og vores mangeårige erfaring med modulbyggeri har gjort os til en af landets bedste og største inden for området. Vores præfabrikerede moduler er baseret på træelementer fra vores egen 37.000m2 store elementproduktion i Hobro, og vi har mere end 25 års erfaring inden for bolig, institutions- og industriprojekter.

Byggeprojekterne opføres i både hoved- og totalentreprise, og geografisk både i Danmark, Sverige og Norge.