JUBILÆUM OG GENERATIONSSKIFTE TRAK FOLK AF HUSE

JUBILÆUM OG GENERATIONSSKIFTE TRAK FOLK AF HUSE

4 årtier i spidsen for den samme virksomhed er altid en god anledning til at invitere til fest. Når der samtidig er et generationsskifte at markere – ja så er der nærmest garanti for stort rykind af gratulanter. Det var naturligvis også tilfældet, da BM Byggeindustri torsdag havde sat både høj og lav stævne i Hal 12 på Lupinvej.

Således strømmede det indenfor med kunder og forretningsforbindelser, familie, venner og samarbejdspartnere, da Poul Mikkelsen fejrede, at det er 40-år siden han grundlagde BM Byggeindustri. I samme forbindelse blev der sagt goddag til sønnen, Tom Mikkelsen som ny direktør for selskabet.

Omkring 500 gratulanter lagde vejen forbi på dagen, hvor Poul Mikkelsen i sin tale så tilbage på stort og småt siden starten i 1978. Det, der begyndte med et lille enmandsfirma har udviklet sig til lidt stor innovativ industrivirksomhed med leverancer i både ind- og udland.

Poul Mikkelsen hæftede sig dog i høj grad ved medarbejdernes indsats. Han slog fast, at succesen i stor udstrækning kan tilskrives en dygtig og dedikeret arbejdsstyrke.

Holdindsatsen var ligeledes central i Tom Mikkelsens tale. Mens den nye direktør blandt andet omtalte de senere års omstruktureringer på ledelsesniveau, så bemærkede han ligeledes det engagement, der præger virksomhedskulturen på BM Byggeindustri. Og så understregede han, at BM atter er tilbage på sporet efter underskuddet i fjor.

De to taler blev umiddelbart efter fulgt op med en flot gave fra personaleforeningen i form af en stenskulptur i granit med messingplade og BM-logo. Stenen får fremover en synlig placering ved hovedkvarteret i Hobro. Gavestrømmen var i det hele taget overvældende, og omfattede blandt meget andet også et stort maleri skænket af gode venner. Den lokale kunstner, Kjeld Jørgen Jensen har kreeret billedet, der med titlen ”Målfast Aflevering” refererer til 40 års vellykket virksomhedsdrift samt en lovende fremtid på nye hænder.

BM Byggeindustri har i dag omkring 200 ansatte.