BADEKABINER

BADEKABINER

Vi producerer præfabrikerede badekabiner af høj kvalitet – det har vi gjort siden 2010. Alle Badekabiner samt materialer opfylder alle krav i henhold til reglementer, normer og CE mærkninger. Badekabinerne er opbygget på en støbt betonbund med opkanter samt indbygget faldopbygning mod gulvafløb iht. SBI 252.

Badekabinerne leveres fuldt indrettede og nøglefærdige på byggepladsen. Det gør, at du undgår de velkendte skader, som desværre ofte opstår i forbindelse med pladsopbyggede badeværelser.
Badekabinerne er emballerede og alle åbninger er forseglede, når modulerne bliver leveret på byggepladsen.

VÅDRUMSSIKRING AF MODULBADEVÆRELSER

Gulve udføres med vådrumssikring samt klinker/gulvbelægning i henhold til anvisninger, samt normalvis med vandbåret gulvvarme installation.
Vægge udføres som lette vægge med fibergips monteret på stålskelet, hvorpå der udføres vådrumssikring, fliser og malerbehandling med videre i henhold til anvisninger. Lofter udføres som malerbehandlede fibergips lofter på stål/træskelet.

BM-Byggeindustri5_3

HØJ KVALITET

Vores badekabiner bliver altid udført i materialer, som er af høj kvalitet. Sanitet og VVS-armaturer er af anerkendte fabrikater som Duravit, Ifö og Grohe, og klinker og fliser er af eksempelvis Villeroy & Boch.
Normalvis monterer vi vandbåret gulvvarmeinstallationer i kabinerne.