Om BM Byggeindustri

Hvem er BM Byggeindustri?

Hos BM Byggeindustri er vi eksperter i modulbyggeri, og vi er stolte over at være en del af den grønne omstilling med vores træbaserede moduler.

Vi bygger vores moduler i træ, hvilket har et lavt CO2 udslip sammenlignet med andre traditionelle byggematerialer, som f.eks. beton, der er meget energikrævende at producere.

Vi oplever en øget efterspørgsel efter et grønnere alternativ til andre traditionelle og mere energikrævende byggeformer, som vi ønsker at være med til at efterkomme.

Vi har egen elementproduktion i Hobro, hvor vores dygtige medarbejdere monterer alt lige fra gulve og fliser til køkkener og toiletter – selv badeværelsesspejle tør vi montere inden vi sender vores moduler afsted, da vi har fuld tillid til, at vores moduler når sikkert frem.

Omkring 80 % af vores arbejde foregår i vores egne produktionshaller, hvor vi selv har fuld kontrol over processen, hvilket betyder, at vi har rigtig god erfaring med, hvor lang tid det tager at gennemføre vores projekter. Det betyder, at vores boliger hurtigt står indflytningsklare, når de forlader Hobro, da det kun er de sidste ca. 20 % af byggeprocessen der foregår på byggepladsen.

Da vores moduler bygges i et sikkert, tørt og skarpt kontrolleret produktionsmiljø nedsættes risikoen for fejl der ellers kan opstå, bl.a. i forbindelse med ustadigt vejr og manglende kvalitetskontrol, hvilket er med til at højne kvaliteten af de boliger vi leverer.

Vi tror på, at modulbyggeri er fremtidens byggeform, og ser et stort potentiale i industrielt byggeri. Vi ønsker at være med til at fremme den innovative tilgang til boligbyggeri og være det foretrukne valg indenfor modulbyggeri.

BM Byggeindustris historie

2022

Første Svanemærkede projekt påbegyndes, Hegnet

2021

Simon Hasbøg og Karsten Kragh bliver medejere af BM Byggeindustri

2021

Første DGNB Guld certificerede projekt færdiggjort, Ranunkelhaven

2018

Tom Mikkelsen bliver direktør

2004

Første modulsag: OUH, Odense Universitetshospital

1987

BM Tagkasetter stiftes

1978

Poul Mikkelsen stifter BM Byggeindustri