Om BM Byggeindustri

Hvem er BM Byggeindustri?

Hos BM Byggeindustri er vi eksperter i modulbyggeri og bygger træbaserede moduler.

Vi bygger vores moduler i træ, hvilket har et lavt CO2 udslip sammenlignet med andre traditionelle byggematerialer, der er mere energikrævende at producere.

Vi har egen elementproduktion i Hobro, hvor vores dygtige medarbejdere monterer alt lige fra gulve og fliser til køkkener og toiletter – selv badeværelsesspejle tør vi montere inden vi sender vores moduler afsted, da vi har fuld tillid til, at vores moduler når sikkert frem.

Omkring 80 % af vores arbejde foregår i vores egne produktionshaller, hvor vi selv har fuld kontrol over processen, hvilket betyder, at vi har rigtig god erfaring med, hvor lang tid det tager at gennemføre vores projekter. Det betyder, at vores boliger hurtigt står indflytningsklare, når de forlader Hobro, da det kun er de sidste ca. 20 % af byggeprocessen der foregår på byggepladsen.

Da vores moduler bygges i et sikkert, tørt og skarpt kontrolleret produktionsmiljø nedsættes risikoen for fejl der ellers kan opstå, bl.a. i forbindelse med ustadigt vejr og manglende kvalitetskontrol, hvilket er med til at højne kvaliteten af de boliger vi leverer.

Vi tror på, at modulbyggeri er fremtidens byggeform, og ser et stort potentiale i industrielt byggeri. Vi ønsker at være med til at fremme den innovative tilgang til boligbyggeri og være det foretrukne valg indenfor modulbyggeri.

BM Byggeindustris historie