Med venlig hilsen
Simon Hasbøg, Salgschef
Tlf: 81 77 94 34  // sha@bmbyggeindustri.dk
Besøg hjemmeside  //  Læs profilbrochure

Salgchef

Simon Hasbøg

Jeg er 40 år gammel og bor i Støvring syd for Aalborg. Privat nyder jeg dagligdagen med Iben og vores to børn, Nicklas på 14 år og Lærke på 11 år. I min fritid dyrker jeg meget sport, hvor mit primære fokus er på styrketræning og løb, men jeg tager ind imellem også en tur i skoven på MTB. Jeg har stor interesse i, hvordan vi som mennesker tænker og udvikler os, og hvordan fremskridt og innovation skabes, derfor har jeg altid gang i at læse en række bøger omkring disse emner.

Jeg er oprindeligt uddannet tømrer og har sidenhen taget flere videreuddannelser i form af bygningskonstruktør, byggeøkonom og HD i erhvervsøkonomi. Jeg har arbejdet med en bred pallette af funktioner lige fra projekteringsmedarbejder, projekteringsleder og til projektsælger inden for arkitekt- og ingeniørfaget. 

Derudover har jeg arbejdet med virksomhedsudvikling og salg inden for vejentreprenørbranchen samt projektløsninger på eksportmarkederne med fokus på Europa inden for befæstigelsesprodukter. Som et led i min interesse for sundhed og motion er jeg desuden medstifter af en virksomhed, der udvikler og sælger fødevarer til sund livsstil til webshops og detailsektoren i Danmark.

Jeg har altid haft en ubetinget stor interesse for udvikling og bliver draget af de områder, hvor jeg ser et stort potentiale. Byggeri fascinerer mig på rigtig mange plan, idet vi skaber et nyt ”kunstværk”, hver gang vi arbejder.

Ligesom kunstnere starter byggebranchen forfra med hvert projekt, og vi genbruger kun meget få løsninger. Branchen er ekstremt traditionsbundet i forhold til nyskabelse, og tankesættet ”hvordan udfordrer vi status quo, og gør det endnu bedre i morgen?” har ikke været en naturlig del af byggeriet på samme måde som hos industrien, hvor produktionstiden er fordoblet mange gange, og produktionsfejl er reduceret markant. Således er byggeriet et paradoks – hvordan producerer vi hurtigere, bedre og mere bæredygtigt sammen med ønsket om at skabe unikke bygninger?

Tilfældigheder gjorde at min vej heldigvis krydsede BM Byggeindustri, og fra første besøg i virksomheden var jeg solgt! Her er en verden, hvor min fascination af byggeri og interesse for optimering og udvikling går op i en højere enhed, og hvor potentialet rækker langt ud over, hvad vi i dag forstår. Jeg har siden da arbejdet som projektleder for en række projekter og er kun blevet yderligere bekræftet i og begejstret for arbejdet og mulighederne med præfabrikeret modulbyggeri. Min glæde ved at kunne bestride min nye stilling som salgschef er derfor utrolig stor. Jeg kan nu bidrage med endnu flere af mine kompetencer inden for salg og udvikling i en virksomhed og branche, som besidder et kæmpe potentiale, og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at løfte det til nye højder.

Læs mere Skjul