KIRKETERP HOBRO

FACTS

PROJEKT BESKRIVELSE

Den samlede bebyggelse i Kirketerp består af tre forskellige boligtyper over to forskellige grundprincipper.

Boligtype A udføres i et plan og indeholder et værelse samt et større soveværelse. Boligen indeholder ligeledes et badeværelse, en entré, et mindre bryggers samt et samlet køkken-alrum og opholdsstue. Man ankommer til boligen i entréen og har herfra adgang til bryggers eller det primære opholdsareal gennem en mindre gang. Fra gangen haves adgang til soveværelset og ved køkkenet haves adgang til det sidste værelse. Man tilgår ligeledes badeværelset fra den nævnte gang, hvori der er placeret et ovenlys.

Boligtype A findes ligeledes i en handikapvenlig version. Denne bolig indeholder et soveværelse, en kombineret entré og bryggers, et større køkken, et badeværelse samt alrum og opholdsstue ud i et. Boligen er udført efter gældende standarder i forhold til adgangsforhold for kørestolsbrugere og tilbyder gode rumlige kvaliteter.

Boligtype B er udført i to plan med særlige rumlige kvaliteter. Boligen indeholder et større soveværelse i grundplan samt et værelse på første sal. Boligen indeholder desuden entré, bryggers, badeværelse samt køkken alrum i stueplan samt en udsigtsstue samt to tagterrasser på første sal. Man ankommer til boligen i entréen og har herfra adgang til alrum gennem en mindre gang eller køkkenet gennem det fleksible bryggers. I alrummet finder man den interne trappe, som giver adgang til første sal, hvor man finder udsigtsstuen og i direkte forbindelse til denne, en større tagterrasse.