RØNNEVÆNGET HOLBÆK

FACTS

PROJEKT BESKRIVELSE

Rønnevænget – 18 attraktive gårdhavehuse i Holbæk

Nu udbydes de første 5 ud af 18 attraktive gårdhavehuse, som er til indflytning 1. juli 2017, og som ligger naturskønt mellem marker og skønne naturområder med gode stisystemer. Boligerne er særdeles velindrettede med dejlige, lyse rum, og med højt til loftet, som giver en utrolig god rumfornemmelse. Indgangen til hver bolig sker via gårdhave som anlægges med flisegang, fliseterrasse, udhus og græsareal. Haven på modsatte side af boligen afskærmes med et hegnsmodul mod nabo og anlægges ligeledes med fliseterrasse og græs. Haverne afskærmes med bøgehæk på begge sider. Parkering sker på fælles parkeringsplads tæt ved boligen.

Når hoveddøren åbnes er der entré med 2 indbyggede højskabe. 2 rummelige værelser, det ene med 2 højskabe. Teknikrum med vaskemaskine og tørretumbler samt varmesystem. Badeværelse med brusehjørne, vaskearrangement med 2 skabe og gulvvarme. Stort soveværelse med dejligt lysindfald og med udgang til haven. Åbent køkken med grebsfrie skabe og flot hvid bordplade i kompaktlaminat. Boligens samlingspunkt er det skønne lyse alrum og opholdsstuen på 37 m2. Fra stuen er der udgang til terrassen og haven mod syd.

I rummet er der højt til loftet og store vinduespartier, som får lyset til at strømme ind og som sammen med lofthøjden, giver en skøn rumfornemmelse.
Området
I nærområdet er der både indkøbsmulighed, børnehave med integreret vuggestue, dagpleje, skole, idrætshal med tilhørende boldbaner, kunststofbane og overdækket multihal.

Der er ligeledes mulighed for gode gå- og løbeture i det store naturområde ved Tuse Enge og fra boligerne er der ligeledes under 2 km til miljøet langs den dejlige Holbæk Fjord og kun 5 km til Holbæk centrum med masser af specialbutikker, caféer, biograf mv.

HENT MATERIALE