Hegnet

Bygherre
Bellevue Ejendomsinvest

Arkitekt
Sweco Architects

Entrepriseart
Totalentreprise

Udførelse
2023

Projektinformation:

Byggeriet består af 20 rækkehuse i to etager på ca. 140 m2 med sortmalede facader i profileret grantræ og thermowood. Boligerne er opført som kædehuse, der er forskudt vandret, for at skabe private uderum. Fra stuen er der udgang til have eller terrasse på begge sider af huset.

Projektet er Svanemærket. Svanemærket byggeri lever op til skrappe krav til miljø- og sundhedsskadelige stoffer i både byggematerialer og kemiske produkter samt strenge krav til bæredygtigt certificeret træ.

Svanemærket stiller ikke bare krav til materialer; der er også krav til selve byggeprocessen, til brugsfasen – og til håndtering af affald og recirkulering af byggematerialer.

”Byggebranchen har i stigende grad fokus på at bidrage til den grønne omstilling, og her er Svanemærket et stærkt redskab, da mærket ser på alle relevante miljøparametre i hele byggeriets livscyklus. Vi har gennem flere år set en markant vækst i antallet af svanemærkede byggerier, og det er glædeligt, at BM Byggeindustri nu har opført deres to første svanemærkede projekter”, sagde Martin Fabiansen, direktør i Miljømærkning Danmark, i forbindelse med afleveringen af boligerne.

Læs mere om Svanemærket her