Modulbyggeri
modul3

Hvad er modulbyggeri?

Modulbyggeri går i al sin enkelthed ud på at bygge huse af rumstore moduler.

Vi producerer vores moduler i egne fabrikshaller, hvorefter de stort set færdige moduler bliver leveret til byggepladsen, hvor de monteres.

Vores præfabrikerede moduler er baseret på træelementer fra vores egen elementproduktion i Hobro, hvor vi har mere end 25 års erfaring med fremstilling.

I produktionshallen monterer vores medarbejdere alt fra gulve og fliser til køkkener og toiletter. Mange års erfaring gør at vores løsninger er optimerede.

Sideløbende med at modulerne bliver konstrueret i vores produktionshaller kan klargøringen af byggepladsen samt støbning af fundament påbegyndes. Den unikke mulighed for at forskellige dele af byggeprocessen kan foregå simultant, uden at man er bundet af en traditionel tidslinje gør, at byggetidsplanen kan forkortes og at byggeriet kan stå færdigt hurtigere.

Selvom modulbyggeri er ideelt til projekter, hvor der skal laves mange af samme type modul, betyder det ikke, at de nødvendigvis skal se ens ud. Der er mulighed for at tilpasse moduler i meget høj grad, f.eks. i form af facade- og materialevalg. Det gør, at man kan opnå alle fordelene ved industrielt fremstillede boliger samtidig med, at man kan gøre dem personlige og tilpasse dem til individuelle behov og ønsker.

Fordele ved modulbyggeri

Vejrmæssige udfordringer

Vores moduler produceres i opvarmede, tørre haller, hvilket både er en fordel for det færdige produkt og for vores medarbejdere. Da vi bygger vores boliger i et aflukket og skarpt kontrolleret produktionsmiljø nedsættes risikoen for fejl der kan opstå bl.a. i forbindelse med ustadigt vejr og manglende kvalitetskontrol.

Kvalitetskontrol

Vores modulboliger bliver bygget i vores egne produktionshaller, hvor vi løbende sikrer en skarp kvalitetskontrol. Ved at arbejde i en aflukket produktionshal undgår vi desuden mange af de distraktioner, der hurtigt kan opstå på en traditionel byggeplads, hvor mange faggrupper arbejder på samme tid, hvilket også kan nedsætte antallet af fejl betydeligt.

Tidsplan der holder

Vores mangeårige erfaring med at producere modulboliger gør, at vi er eksperter inden for vores område, og at vi ligeledes er eksperter i at beregne hvor lang tid byggeprojekterne vil tage. Dette kan vi kontrollere i højere grad end det er muligt med traditionelt byggeri, da 80 % af byggeprojektet foregår i vores produktionshaller i Hobro, hvor vi selv kan styre processen.