Modulbyggeri

Modulbyggeri går i alt sin enkelthed ud på at bygge huse af rumstore træmoduler. Hos BM Byggeindustri er vi specialiserede i modulbyggeri, og vores byggetid er kort og uafhængig af vejret. Den åbenlyse fordel ved modulbyggeri er, at det er  høj kvalitet til en lav pris.

Hos BM Byggeindustri A/S har mange års erfaring med modulbyggeri gjort os til en af landets bedste inden for området – vores byggetid er kort og uafhængig af vejret. Vores præfabrikerede moduler er baseret på træelementer fra vores egen elementproduktion i Hobro, og vi har mere end 25 års erfaring inden for bolig, institutions og industriprojekter. Den åbenlyse fordel ved modulbyggeri er, at det er høj kvalitet til en lav pris.

GENNEMTÆNKTE MODULÆRE BYGGERIER

Vores præfabrikerede moduler er baseret på træelementer fra vores egen elementproduktion i Hobro, og vi har mere end 25 års erfaring inden for området. I produktionshallen monterer vores medarbejdere alt fra gulve og fliser til køkkener og toiletter. Vores mange år i branchen sikrer, at vores løsninger er gennemtænkte og brugerorienterede. Modulbyggeri er fremtidens byggeform, og er optimeret i forhold til traditionelle byggemetoder.

MODULKONCEPTET MINDSKER RISIKOEN FOR FEJL

Når vi udfører et modulbyggeri, er det vigtigt for os, at kvaliteten er helt i top, derfor er alle vores underentreprenører og leverandører nøje udvalgte. Vores samarbejdspartnere kender vore byggerutiner, hvilket gør, at risikoen for fejl mindskes.

På grunden, hvor bygningen skal opstilles, bliver der støbt fundamenter og lagt udvendige kloakledninger. Når det er gjort, bliver modulerne transporteret til byggepladen, hvor de monteres umiddelbart efter levering. Den hurtige montering sikrer, at der ikke indbygges nogen fugtskader fra opbevaring på byggepladsen.

Følg modul projektet RANUNKELHAVEN

PRÆFABRIKEREDE MODULER

Boliger

Institutioner

Kontorer

Sygehuse

Penthouse

Passivhuse