Ny produktionschef hos BM Byggeindustri

Jens Haldrup Jensen er ny produktionschef hos BM Byggeindustri. Han har en bred erfaring inden for branchen og kan allerede nu mærke, at BM Byggeindustri har noget at byde på fagligt og menneskeligt.

Produktionschef BM Byggeindustri

Ny mand med nye ideer

Jens er ny hos BM Byggeindustri men ikke ny i branchen. Han har 30 års erfaring med at bygge præfabrikerede huse i store produktionshaller og sende modulerne afsted til byggepladser i hele Danmark og udlandet. Jens har en alsidig baggrund med en uddannelse som bygningssnedker, montør og driftsleder – desuden har han også været omkring at arbejde med utilpassede unge en overgang. Jens har taget nogle af de ting, der fungerer fra hele sit arbejdsliv med sig til BM Byggeindustri, fordi det er vigtigt, at man fungerer i helheden og bruger redskaber, som man ved virker.

”Jeg har en erfaring for, at det er vigtigt, at vi fungerer sammen i fællesskabet – uanset om det er på en institution eller i en hal med 84 mand. Derfor er produktionen opdelt i teams med en teamleader i hvert område. På den menneskelige side er det min force at se medarbejderne og have fingeren på pulsen omkring, hvad der foregår. Tre gange om ugen mødes jeg med mine teamledere for lige at få et overblik over opgaver, tidsplaner og hvordan status og fravær ser ud. Det giver god mening, og vi kan hjælpe hinanden, hvis der er brug for det. Nogle gange tager mødet 5 minutter og nogle gange tager det 25 minutter – men det betyder, at vi altid har blik for hinanden, samtidig med vi har overblikket.” fortæller Jens

 

Mellem produktion og administration

Det er vigtigt for Jens at have en god fornemmelse for og nærhed i sit arbejde og han er meget glad for den måde det fungerer hos BM Byggeindustri. Han er ikke typen, der sidder plantet bag et skrivebord hele dagen, derfor er det også ideelt, at hans kontor ligger i selve hallen sammen med kvalitetssikring og lagerstyring men i forbindelse med administrationen. Det er egentlig også et meget godt billede på Jens´ hverdag. Han har sin daglige gang både i hallen hvor hans faglige baggrund er en stor fordel, på kontoret og i administrationen. Det passer Jens godt, at der ikke er langt fra gulv til loft hos BM Byggeindustri og en nærværende ledelse er alfa og omega for ham.

”BM Byggeindustri er et stort firma, men her er benene plantet på jorden. Jeg har stor respekt for, hvordan Tom Mikkelsen leder firmaet – der er fokus på innovation og fremdrift samtidig med medarbejdernes trivsel. Vi har meget at komme med, og måden det bliver gjort på er fantastisk. BM Byggeindustri er et firma, hvor der er en flad struktur og en skøn kultur. Vi kommer hinanden ved, og der er et socialt fællesskab, som jeg befinder mig godt i. Jeg synes virkelig, at BM Byggeindustri udviser gå på mod og driver forretning på den rigtige måde. Jeg håber bare, jeg også kan gøre mit for at bidrage til firmaet.” beretter Jens Haldrup Jensen om sit første indtryk af BM Byggeindustri.

Et alsidigt menneske

På det personlige plan er Jens også en mand med mange jern i ilden. Han bor i Nibe med sin kone Annejette og til sammen har de 4 voksne børn. Det er kun den yngste på 19, der bor hjemme, men også i familielivet er nærhed et gennemgående tema, og Jens går bl.a. på jagt med en af sine sønner. Det betyder meget for dem at rejse, og det er meget naturligt at en del af den aktivitet går til USA, hvor Annejette har en bror. Desuden bruger de også sommerhuset og tager på ferie på motorcykler. Det er en rejseform, som Jens varmt kan anbefale. Uanset hvor turen går hen, er det en intens måde at rejse på.

”Jeg er et sted i mit liv, hvor jeg har god tid og mulighed for at nyde livet. Derfor er det også et plus at have fået et arbejde, der passer godt til mig. Jeg er generelt et tilfreds menneske, og det er ikke så dårligt. Det er en god ting at kunne sige, at hverdagen fungerer både, når jeg er på arbejde hos BM Byggeindustri og hjemme. Jeg har helt sikkert nok at se til her i opstarten, men sådan er det jo. Derfor passer det godt,at jeg er et sted i mit liv, hvor der er en vis ro på hjemmefronten. Jeg kan fokusere på at komme godt i gang på den rigtige måde hos BM Byggeindustri, så jeg selv bliver en del af kulturen på en sund arbejdsplads, hvor der er fællesskab, sammenhæng og vi snakker ordentligt til hinanden.”