Toppen

Bygherre
Bellevue Ejendomsinvest

Arkitekt
Sweco Architects

Entrepriseart
Totalentreprise

Udførelse
2023

Projektinformation:

Projektet består af 16 rækkehuse på omkring 125 m2. Alle boligerne har tre store soveværelser samt et badeværelse på første sal og et gæstetoilet i stueplan. Boligerne er indrettet med et stort køkkenalrum, hvorfra der er direkte adgang til en stor flisebelagt terrasse.

Projektet er Svanemærket. Svanemærket byggeri lever op til skrappe krav til miljø- og sundhedsskadelige stoffer i både byggematerialer og kemiske produkter samt strenge krav til bæredygtigt certificeret træ.

Svanemærket stiller ikke bare krav til materialer; der er også krav til selve byggeprocessen, til brugsfasen – og til håndtering af affald og recirkulering af byggematerialer.

”Byggebranchen har i stigende grad fokus på at bidrage til den grønne omstilling, og her er Svanemærket et stærkt redskab, da mærket ser på alle relevante miljøparametre i hele byggeriets livscyklus. Vi har gennem flere år set en markant vækst i antallet af svanemærkede byggerier, og det er glædeligt, at BM Byggeindustri nu har opført deres to første svanemærkede projekter”, sagde Martin Fabiansen, direktør i Miljømærkning Danmark, i forbindelse med afleveringen af boligerne.

Læs mere om Svanemærket her